command shortcuts paste next command

Post any bugs you have found in our App here, if we know of a workaround we'll post it also

Moderator: sergey

cwacker
Posts: 2
Joined: Thu Jan 12, 2012 11:02 pm

command shortcuts paste next command

Postby cwacker » Thu Jan 12, 2012 11:06 pm

I tried to use the command shortcuts on an iPhone. I see that if I choose shortcut nr.4, in fact shortcut nr.5 is send to the cisco, not 4. I seen this problem for all shortcuts, where it is the next shortcut which is sent.

simon
Site Admin
Posts: 158
Joined: Mon Jun 06, 2011 2:48 pm

Re: command shortcuts paste next command

Postby simon » Tue Jan 17, 2012 10:13 am

Hi Cwacker

Yes Ive replicated this bug and the v1.70 version for iPhone has a fix for it - thanks for bringing it to our attention - it doesnt seem to be in iPad version. v1.70 will be submitted to Apple later this week so should be ready for updates about a week after that.

Simon

cwacker
Posts: 2
Joined: Thu Jan 12, 2012 11:02 pm

Re: command shortcuts paste next command

Postby cwacker » Tue Jan 31, 2012 3:04 am

Hi Simon,

Works fine now with GetConcole version 1.70

Thanks,
Claude

drumair
Posts: 1
Joined: Fri Jan 02, 2015 9:41 pm

Re: command shortcuts paste next command

Postby drumair » Fri Jan 02, 2015 9:48 pm



Return to “Bug Reports”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests